Blade & Soul Dojo: Cannot Login - Blade & Soul Dojo

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cannot Login

#1
User is offline   RavTH 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: Jan 11, 2014
  • LocationLeeds
  • Character:1234762
  • Race:Jin
  • Class:Assassin
  • Guild:LastHope

Posted Mar 07, 2014 - 9:50 PM

Yesterday it was all fine until this appears.
Any help?
Spoiler

http://s4db.net/player/UiaiCB/
IGN:
Asassin: 1234762 /Male
BladeMaster: Uiai /Female
0

#2
User is offline   Luminescent 

  • Dojo Student
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: Dec 11, 2013
  • Character:Luminescent
  • Race:Jin
  • Class:Assassin
  • Guild:Freedom

Posted Mar 07, 2014 - 10:04 PM

View PostRavTH, on Mar 07, 2014 - 9:50 PM, said:

Yesterday it was all fine until this appears.
Any help?
Spoiler



Hey, You're getting a captcha so what you have to do is change your system locale into Chinese Simplified (PRC).
Posted Image

  • IGN: Luminescent
  • Class: Assassin
  • Guild: Freedom - ( Recruitment thread. )
  • Faction: Red
  • Region: 电信八区
  • Server: 黑天照
0

#3
User is offline   かぼちゃ☆ 

  • Dojo Prefect
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 425
  • Joined: Dec 03, 2013
  • Character:李子树
  • Race:Lyn
  • Class:Force Master

Posted Mar 07, 2014 - 10:41 PM

To expand on the above, you cannot see the captcha because you did not change your system locale to Chinese (simplified, PRC) before installing the game. To fix, either re-install in the correct settings, or do a forum search on how to use app locale. (App locale will allow it to be changed without having to re-install.)
0

#4
User is offline   Hyuna 

  • 4Minute (포미닛) 4NIA :3
  • Group: Moderators
  • Posts: 1034
  • Joined: Jan 01, 2014
  • LocationAustralia
  • Character:Hyunah
  • Race:Gon
  • Class:Destroyer
  • Guild:Solace

Posted Mar 08, 2014 - 1:07 AM

View PostRavTH, on Mar 07, 2014 - 9:50 PM, said:

Yesterday it was all fine until this appears.
Any help?
Spoiler


You have not changed your system locale to Chinese (Simplified, PRC). or to Chinese Simplified if your on Windows 8.1.



You may need to uninstall the game and change your system locale first. Then install the game again, this will then show you the correct Chinese text for each server.

If your not wanting to do this and keep changing it back use a program from Microsoft called AppLocale.

http://www.microsoft...s.aspx?id=13209

If you are wondering why the Captcha suddenly showed up, it's usually because the game thinks you are logging in from a different location, so it wants to verify. Usually when you start using a booster/VPN, this will happen.

This post has been edited by Hyuna: Mar 08, 2014 - 1:08 AM

Posted Image
If you think my post has helped you or was informative, click on the plus one reputation right here. ----------->Be sure to read the rules! | Use the report function | Do a Search before posting a new topic
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users