Blade & Soul Dojo: Can my computer run Blade & Soul? - Blade & Soul Dojo

Jump to content

  • 54 Pages +
  • « First
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can my computer run Blade & Soul? If you're not sure, come to this topic!

#741
User is offline   Ying 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: Jan 26, 2013
  • Race:Undecided
  • Class:Blade Master

Posted Feb 02, 2013 - 6:39 PM

CPU: Intel Xeon E3-1230 V2
RAM: 8GB
VGA: ASUS Nvidia Geforce GTX660
OS: Windows 7

so can my build run on max effects?
0

#742
User is offline   Faiyez 

  • Dojo Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 148
  • Joined: May 31, 2011
  • LocationCosta Rica
  • Character:Faiyez
  • Race:Lyn
  • Class:Blade Master

Posted Feb 02, 2013 - 11:50 PM

View Postonenary, on Feb 02, 2013 - 4:17 PM, said:

- I think AMD CPU with AMD GPU will work better than AMD CPU with Nvidia GPU, what do you think?


No, but the 7970 is a good choice.
Posted Image
0

#743
User is offline   BladeGiver 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: Nov 17, 2012
  • Character:BlueEonicFlash
  • Race:Jin
  • Class:Force Master
  • Guild:EonMegaFive

Posted Feb 05, 2013 - 7:05 AM

AMD Quad-Core A8-4500M Accelerated Processor with AMD Radeon HD 7640G graphics
6GB DDR3 SDRAM
Multiformat DVD±RW/CD-RW drive
15.6" LED-backlit high-definition display
With BrightView technology and 1366 x 768 resolution showcases movies and games in stunning clarity.
750GB Serial ATA hard drive (5400 rpm)
AMD Radeon HD 7640G graphics
Feature up to 3053MB video memory for vibrant images. HDMI output for connection to an HD
3 USB 3.0 ports and 1 USB 2.0 port
Built-in 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
With RJ-45 connector
Weighs 5.7 lbs. and measures just 1.3" thi
Microsoft Windows 8 operating system preinstalled

How lfreakin long does it tak to reply to one of two of my posts...
0

#744
User is offline   Gyeris 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: Feb 07, 2013
  • Character:none yet o3o
  • Race:Gon
  • Class:Destroyer
  • Guild:tba

Posted Feb 07, 2013 - 6:16 PM

Will my system be able to run it?

CPU: Intel® Core™ i7-3770K Processor (4x 3.50GHz/8MB L3 Cache)
RAM: 16 GB [8 GB x2] DDR3-1600 Memory Module
VGA: NVIDIA GeForce GTX 670 - 4GB - EVGA Superclocked - Core: 1046MHz
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate + Office Starter 2010 64bit

Not sure... I've been waiting for BnS for a while~ so I want to be ready.

This post has been edited by Gyeris: Feb 07, 2013 - 6:54 PM

0

#745
User is offline   Yoshiro Numata 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 45
  • Joined: Dec 27, 2012
  • Class:Undecided

Posted Feb 07, 2013 - 6:33 PM

View PostGyeris, on Feb 07, 2013 - 6:16 PM, said:

Will my system be able to run it?

CPU: Intel® Core™ i7-3770K Processor (4x 3.50GHz/8MB L3 Cache)
RAM: 16 GB [8 GB x2] DDR3-1600 Memory Module
VGA: NVIDIA GeForce GTX 660 - 2GB
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate + Office Starter 2010 64bit

Not sure... I've been waiting for BnS for a while~ so I want to be ready.

no
0

#746
User is offline   Gyeris 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: Feb 07, 2013
  • Character:none yet o3o
  • Race:Gon
  • Class:Destroyer
  • Guild:tba

Posted Feb 07, 2013 - 6:38 PM

View PostYoshiro Numata, on Feb 07, 2013 - 6:33 PM, said:

no




lol~
0

#747
User is offline   Fatal 

  • Dojo Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 172
  • Joined: Nov 18, 2012
  • Race:Gon
  • Class:Destroyer

Posted Feb 07, 2013 - 9:12 PM

View Postonenary, on Feb 02, 2013 - 4:17 PM, said:

- Thank you for your recommendations, regarding picking AMD 8350 instead of Intel 3570k, The 8350 is really charming with 4Ghz SPD, and 8 cores and many ppl say AMD CPU's are best for gaming, Thus if I'll go with it I'll have to change my MOBO and GPU Card.

- I think AMD CPU with AMD GPU will work better than AMD CPU with Nvidia GPU, what do you think?

- This is an AMD build http://pcpartpicker.com/p/B4yw

*Sorry for the late reply, I was working Swing Shift.


Has no effect

Build looks great, I'd go for a cheaper case though.


View PostYing, on Feb 02, 2013 - 6:39 PM, said:

CPU: Intel Xeon E3-1230 V2
RAM: 8GB
VGA: ASUS Nvidia Geforce GTX660
OS: Windows 7

so can my build run on max effects?

It will run but you'll have to turn things down for more favourable framerates

View PostBladeGiver, on Feb 05, 2013 - 7:05 AM, said:

AMD Quad-Core A8-4500M Accelerated Processor with AMD Radeon HD 7640G graphics
6GB DDR3 SDRAM
Multiformat DVD±RW/CD-RW drive
15.6" LED-backlit high-definition display
With BrightView technology and 1366 x 768 resolution showcases movies and games in stunning clarity.
750GB Serial ATA hard drive (5400 rpm)
AMD Radeon HD 7640G graphics
Feature up to 3053MB video memory for vibrant images. HDMI output for connection to an HD
3 USB 3.0 ports and 1 USB 2.0 port
Built-in 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
With RJ-45 connector
Weighs 5.7 lbs. and measures just 1.3" thi
Microsoft Windows 8 operating system preinstalled

How lfreakin long does it tak to reply to one of two of my posts...

Lowest settings

View PostGyeris, on Feb 07, 2013 - 6:16 PM, said:

Will my system be able to run it?

CPU: Intel® Core™ i7-3770K Processor (4x 3.50GHz/8MB L3 Cache)
RAM: 16 GB [8 GB x2] DDR3-1600 Memory Module
VGA: NVIDIA GeForce GTX 670 - 4GB - EVGA Superclocked - Core: 1046MHz
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate + Office Starter 2010 64bit

Not sure... I've been waiting for BnS for a while~ so I want to be ready.

It'll run on max
0

#748
User is offline   Gyeris 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: Feb 07, 2013
  • Character:none yet o3o
  • Race:Gon
  • Class:Destroyer
  • Guild:tba

Posted Feb 07, 2013 - 9:24 PM

View PostFatal, on Feb 07, 2013 - 9:12 PM, said:

Has no effect

Build looks great, I'd go for a cheaper case though.



It will run but you'll have to turn things down for more favourable framerates


Lowest settings


It'll run on max



Thanks~ Glad I put this beast together then, haha~ now I just have to decide on what class to make first...
0

#749
User is offline   Hagiri 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: Feb 09, 2013
  • Class:Undecided

Posted Feb 09, 2013 - 12:21 PM

Hello the question is always the same^^

LAPTOP

CPU: Intel core i7 q720 1.6 ghz

VGA: geforce 230M 1gb ram

RAM: 4 GB

OS: Window 7 home edition

I know i m not gonna run the game and maximum settings with 16x anti aliasin

just want to know if i can run it decently at medium graph settings. Plus can u suggest me a game with similar system requirements in order to test my laptop? mmm what about guild wars 2?

thks a lot
0

#750
User is offline   Zahad 

  • Dojo Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 174
  • Joined: Oct 04, 2012
  • Race:Jin
  • Class:Blade Master

Posted Feb 09, 2013 - 2:26 PM

View PostHagiri, on Feb 09, 2013 - 12:21 PM, said:

Hello the question is always the same^^

LAPTOP

CPU: Intel core i7 q720 1.6 ghz

VGA: geforce 230M 1gb ram

RAM: 4 GB

OS: Window 7 home edition

I know i m not gonna run the game and maximum settings with 16x anti aliasin

just want to know if i can run it decently at medium graph settings. Plus can u suggest me a game with similar system requirements in order to test my laptop? mmm what about guild wars 2?

thks a lot


http://www.notebookc...0M.17646.0.html
You'll still have to turn some options down with medium settings to run it smoothly, I think.
I've never tried guild wars 2, but assuming that it has lower system requirement compared to BnS, I think you'll run it without any problem :]
데헷데헷
0

#751
User is offline   Ying 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: Jan 26, 2013
  • Race:Undecided
  • Class:Blade Master

Posted Feb 11, 2013 - 12:23 AM

View PostFatal, on Feb 07, 2013 - 9:12 PM, said:

Has no effect

Build looks great, I'd go for a cheaper case though.



It will run but you'll have to turn things down for more favourable framerates


Lowest settings


It'll run on max


thank you!
could u please tell me what i need to improve to play on max with better framerates?
0

#752
User is offline   TehRevSlayer 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: Feb 15, 2013
  • Character:TehRevSlayer
  • Class:Undecided

Posted Feb 15, 2013 - 7:03 PM

CPU: AMD A6-3400M APU with Radeon™ HD Graphics 1.40GHz
RAM: 4.00GB
Video Card: AMD Radeon™ HD 6520G
OS (assuming that it means "Original System"): Win 7 HP 64-Bit

Will my laptop be able to play such a detailed game? If so, what settings will I be able to play on to enjoy a smooth, fun gaming experience?
0

#753
User is offline   Taoz 

  • Dojo Student
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 50
  • Joined: Apr 20, 2011
  • Race:Undecided
  • Class:Blade Master

Posted Feb 17, 2013 - 3:13 PM

OK I need to confirm this for me and many of my friends that will play this game.(Friends in RL....Hurray~)

CPU :AMD FX-8150 Zambezi 3.6GHz
Ram: 8gb(might boost to 12 or 16gb)
GPU: asus gtx 680 directcu ii top
OS: Win 7 32-bit
Monitor: 1920 x 1080(Single Monitor)

Will this run max and play smooth with like 30 people?
Also, Radeon 7970 or gtx 680 for this? (Same build)
0

#754
User is offline   Faiyez 

  • Dojo Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 148
  • Joined: May 31, 2011
  • LocationCosta Rica
  • Character:Faiyez
  • Race:Lyn
  • Class:Blade Master

Posted Feb 17, 2013 - 3:22 PM

View PostTaoz, on Feb 17, 2013 - 3:13 PM, said:

OK I need to confirm this for me and many of my friends that will play this game.(Friends in RL....Hurray~)

CPU :AMD FX-8150 Zambezi 3.6GHz
Ram: 8gb(might boost to 12 or 16gb)
GPU: asus gtx 680 directcu ii top
OS: Win 7 32-bit
Monitor: 1920 x 1080(Single Monitor)


DON'T get Win 7 32-bit.

Get 64-bit.

Enjoy max settings in B&S.
Posted Image
0

#755
User is offline   destiny101 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: Feb 17, 2013
  • Class:Undecided

Posted Feb 17, 2013 - 4:52 PM

I have a question. If i'm forced to use a laptop for gaming instead of desktop... are the following processor/graphics card good enough to play at max setting?

graphics card:
nvidia gtx 660m or nvidia gtx 640m (haven't decided yet, if I can get max graphics with 640m then I won't go to 660m)

processor:
Intel 3rd gen 3630QM quad core (forgot the mhz lol)

Thanks in advance!
0

#756
User is offline   Ryochan 

  • |~Yorai Dragon~|
  • Group: Moderators
  • Posts: 1290
  • Joined: Jan 09, 2010
  • LocationNJ
  • Character:Ryochan
  • Race:Jin
  • Class:Assassin

Posted Feb 17, 2013 - 8:00 PM

View Postdestiny101, on Feb 17, 2013 - 4:52 PM, said:

I have a question. If i'm forced to use a laptop for gaming instead of desktop... are the following processor/graphics card good enough to play at max setting?

graphics card:
nvidia gtx 660m or nvidia gtx 640m (haven't decided yet, if I can get max graphics with 640m then I won't go to 660m)

processor:
Intel 3rd gen 3630QM quad core (forgot the mhz lol)

Thanks in advance!

With Gtx 680m and the same processor, I am getting 40-60+fps on max with Phys X 1080p. 25-50 fps frapsing on max everything. So I'd say you'd be able to play fine on medium (which still looks good imo).
http://www.youtube.com/yoraidragon
Rick James: "Cocain Blade and Soul is a hell of a drug." *giggles*
Posted Image
0

#757
User is offline   Faiyez 

  • Dojo Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 148
  • Joined: May 31, 2011
  • LocationCosta Rica
  • Character:Faiyez
  • Race:Lyn
  • Class:Blade Master

Posted Feb 17, 2013 - 8:08 PM

View Postdestiny101, on Feb 17, 2013 - 4:52 PM, said:

I have a question. If i'm forced to use a laptop for gaming instead of desktop... are the following processor/graphics card good enough to play at max setting?

graphics card:
nvidia gtx 660m or nvidia gtx 640m (haven't decided yet, if I can get max graphics with 640m then I won't go to 660m)


So neither of them are enough for great framerates at max settings.
Posted Image
0

#758
User is offline   TehRevSlayer 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: Feb 15, 2013
  • Character:TehRevSlayer
  • Class:Undecided

Posted Feb 17, 2013 - 11:18 PM

Eh, I think i may have found my answer. I bookmarked and checked this page hoping for a reply and didn't receive on fast enough so I looked up games that are simular to this. I then downloaded a "look-alike" MMORPG called "TERA: Online" just to test what settings I could play on and such without it laggy or having a drop in FPS. Anyways I then found that I can play TERA: Online at max settings with no lag. So yay me~ :3 Now I know that I can /atleast/ play BnS on med - high settings. :D
0

#759
User is offline   CauseIOwn 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: Oct 19, 2010
  • Race:Jin
  • Class:Blade Master

Posted Feb 18, 2013 - 12:43 AM

CPU: AMD Quad-Core A8-4500M (2.8GHz/1.9GHz, 4MB L2 Cache)

RAM: 6GB 1600MHz DDR3 System Memory (2 Dimm)

VGA: AMD Radeon™ HD 7600 Series Discrete-Class

OS: Windows 8 64
0

#760
User is offline   Kycir 

  • Dojo Novice
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: Feb 04, 2012
  • Character:Kycira
  • Race:Lyn
  • Class:Blade Master

Posted Feb 19, 2013 - 9:45 PM

*Here's an update to my current rig*

CPU: AMD Phenom™ II X6 1100T Overclocked to 3.8Ghz
VGA: AMD Radeon HD 6800 Overclocked to 900MHz
RAM: 16GB
Monitor :1440x900
OS: Windows 7(x64)

While the transition from the AMD Phenom X2 has improved my BnS experience significantly, I'm still disappointed that my FPS plummets down to 7fps when it comes to massive boss fights and that's with nothing else running. Anyone know what Steparu's Specs are?
Posted Image
0

Share this topic:

  • 54 Pages +
  • « First
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users